Illustrasjon to mennesker ved et skrivebord

Hvem er Portada?

P ortada er et digitalbyrå som ble stiftet 18. oktober 2004 av Andreas Beining. Gründeren har mer enn 16 års erfaring innen internett- og designfeltetArbeidsfilosofi: En sterk idé som er basert på godt dokumentert research., både på gjennomførende og ledende nivå i organisasjoner som OMG, The Farm DDB (Madrid), Akademika og Microsoft. Tidligere kunder inkluderer Elkjøp Norden, Diabetesforbundet, ARK Bokhandel, Altibox, Stiftelsen Organdonasjon, PepsiCo, Turistforeningen og Radio Nova.

Han liker å holde foredrag og workshops, bl.a. har han bidratt flere ganger på Norges største WordPress-konferanse, WordCamp Norway, 657 Oslo Open og Gründermessen.

Portada forstår kundens behov med de mulighetene og utfordringene kunden står ovenfor. Gjennom de siste 10 årene så har vi jobbet med en rekke ulike kunder og bransjer. Vi har et nettverk av dyktige fagfolk innen bl.a. utvikling, illustrasjon og tekstforfatting og kan levere til både store og små bedrifter.

Med den internasjonale bakgrunnen til gründeren i tankene ble firmanavnet til. Portada er spansk og betyr forside. Det er der vi ønsker at kundene befinner seg etter at de har benyttet seg av Portadas tjenester!

Utmerkelser

2012
Facebook Page of the Year vinner – for Stiftelsen Organdonasjon sin Page. Oslo Facebook Event 2012. Oslo, Norge.

2011
Gulltaggen 2011 bronse – i kategorien “Beste kampanje / samfunnsinformasjon”, samt finalist i Folkets Pris for Stiftelsen Organdonasjon. Oslo, Norge
Facebook Page of the Year – Nominasjon av Stiftelsen Organdonasjon sin Page. Oslo Facebook Event 2011. Oslo, Norge.

2009
Gullblyanten nominasjon – i kategorien “Print – enkeltarbeider og serier” for reklamen “Radio Nova – Bli radioreporter!” for Radio NovaKreativt Forum. Oslo, Norge.

2004
FIAP sølv – for webkampanjen “Africa Water” for Médicos del Mundo (Verdens Leger). Festival Iberoamericano de la Publicidad, Argentina.

2002
D&AD Student Awards 3. plass – i kategorien “Copywriting” for “Writing republicanism”, British Design & Art Direction. UK.