Enten det er en logo til ditt nystartede firma, en modernisering av dine nettsider eller en app, mitt virke er mangfoldig. Men fokuset er nettsider, apps, design og rådgivning. Kanalen er ikke så viktig, det viktigste er at det blir gode kommunikasjonsløsninger.

Nettsider

Nettsider

Hva er det du ønsker å oppnå med nettstedet ditt? Er det å selge produkter? Å nå en ny målgruppe? Eller rett å slett å få en nettside som er lettere å oppdatere enn dagens gamle “hjemmeside”? En nettside er ofte det første kundene dine møter og Portada utvikler brukervennlige nettsider som har tydelige mål.
Apps

Apps

Over 65% av nordmenn eier nå en smarttelefon og med den får til tilgang til nærmest hva som helst, når som helst og hvor som helst. Portada tilbyr både design, brukeropplevelse, programmering og utvikling av apps til alle mobile operativsystemer: iPhone, iPad, Android, Windows Phone, mm. Er du i lomma på kunden?
design

Design

Design skal ikke bare være visuelt tiltalende, men være gjennomtenkt og gjøre din bedrift unik. Det handler om å finne bedriftens identitet. En godt designet visuell profil med logo, trykksaker og webdesign, hjelper deg å skille seg ut fra mengden. Og, ikke minst, skille seg ut fra dine konkurrenter.
Rådgivning

Rådgivning

Hvem bør du prate med? Hvor skal du gjøre det? Hvilken muligheter finnes? Enten det er markedsføring eller kommunikasjon, så kan Portada bidra med konseptutvikling, planlegging og produksjon av en reklamekampanje, eller legge en digitalstrategi.