Header - Apps

Er du i lomma på kunden din?

A ntageligvis noe av det første du hører når du våkner, er alarmen fra mobilen din. Nå eier over 65% av nordmenn en smarttelefon og med den får til tilgang til nærmest hva som helst, når som helst og hvor som helst. Fordelen med en app er at du har full kontroll over innholdet og kan benytte mobiltelefonens funksjoner som kamera og GPS.


Slik lager vi en app sammen med våre kunder:

1IDE – HVA SKAL APPEN GJØRE?
Erfaring tilsier at en app kun bør ha en funksjon. Portada hjelper deg med å finne dette og lage konsepter for din applikasjon.

2FUNKSJON – HVORDAN SKAL DEN FUNGERE?
Det er viktig å utnytte det fulle potensialet til smarttelefoner, dvs. touch-grensesnittet, i hvilken kontekst den brukes, etc.

3DESIGN – HVORDAN SKAL DEN SE UT?
For at brukerne av mobilapplikasjonen skal få en best mulig brukeropplevelse er det stort fokus på interaksjonsdesign og grafisk design.

4UTVIKLING OG PROGRAMMERING
Våre utviklere er spesialister på feltet og lager native apps til alle plattformer. Hovedsakelig så fokuserer vi på iOS (iPhone og iPad) og Google Android, men også Microsofts Windows Phone.

5PUBLISERING
Portada hjelper deg med å skrive tekstene, slik at appen er tydelig i App Store i Apples App Store, Google Play eller Microsoft Store. Applikasjonen lastes så opp av oss og innen kort tid er den klar til nedlasting!

Kontakt Portada
E-post: andreas.beining@portada.no
Mobil: 90 98 99 70

Jeg vil vite mer om apps!