Header - nettsider

Trenger du nye nettsider?

H va er det du ønsker å oppnå med nettstedet ditt? Er det å selge produkter? Å nå en ny målgruppe? Eller rett å slett å få en nettside som er lettere å oppdatere enn dagens gamle “hjemmeside”? En nettside er ofte det første kundene dine møter og Portada utvikler brukervennlige nettsider som har tydelige mål.


Nettsiden skal ikke bare være pen og se på, men den skal også fungere for å oppnå dine mål. Enten målet er å få besøkende til å kontakte deg eller finne informasjon om din bedrift. Portada jobber tett med kunden for å identifisere dine målsetninger. Sammen skaper vi nettsteder for å hjelpe bedriften å nå sin målgruppe, øke merkevarekjennskapen og til slutt selge flere av dine produkter og tjenester. For et av de største problemene med mange websider er manglende prioritering og tydelige mål.

I tillegg skal nettsiden selvfølgelig også fungere rent teknisk. Den skal fungere på både laptop, tablet og mobiltelefon. Optimalisering for alle plattformer gjøres ved såkalt responsivt design. Dette betyr at innholdet tilpasser seg skjermstørrelsen til enheten du surfer med. Dermed er din nettside desktop-, tablet- og mobiltilpasset i ett!

Fire steg til en god nettside:

1brukeropplevelse

2interaksjonsdesign

3webdesign

4utvikling


Portadas foretrukne plattform for utvikling av nettsider er WordPress, da dette er basert på åpne kildekode og er lett å bruke og vedlikeholde. WordPress gir deg full kontroll over ditt innhold.

Internett er kommet for å bli! Er din nettside det?

Kontakt Portada
E-post: andreas.beining@portada.no
Mobil: 90 98 99 70

Jeg vil vite mer om nettsider!